• Altijd up-to-date
 • Onafhankelijk, simpel en snel
 • Grootste aanbod van datingsites
 • 100% veilig
 • Top datingsite
  Parship

RichMeetBeautiful in het kort

De website RichMeetBeautiful is speciaal voor sugardaddy's en sugarbaby's. Een sugardaddy is iemand die over voldoende financiële middelen beschikt en mooie dames op materieel vlak verwent. Sugardaddy's zitten goed in de slappe was en hebben over het algemeen veel levenservaring. Een sugarbaby is een goeduitziende dame die zich graag laat verwennen met mooie spulletjes en reisjes.

Zo ziet de homepage van de datingsite RichMeetBeautiful eruit

RichMeetBeautiful is sinds 2017 actief en heeft sindsdien duizenden leden mogen verwelkomen. Vooral studentes zijn hier actief. Inschrijven kan met een Facebookaccount. Dit is echter niet noodzakelijk. Je kunt er ook voor kiezen om het formulier op de site in te vullen. Na je inschrijving moet je eerst een stappenplan doorlopen waarbij je aangeeft of je een sugardaddy of -baby bent en bij welk geslacht je hoort. Daarna kun beginnen met daten. Je kunt onder meer foto's uploaden, chatten en berichten versturen.

RichMeetBeautiful is gratis voor jonge vrouwen. De sugardaddy's moeten echter abonnementskosten betalen. Deze zijn niet goedkoop. Een jaarabonnement kost 49,95 euro per maand. Daddy's die 3 maanden gebruik willen maken van de site betalen 69,95 euro per maand. Wil je als sugardaddy het slechts 1 maand uitproberen, dan betaal je 79,95 euro.

Voordelen

 • Veilige date-omgeving
 • Veel jonge vrouwen
 • Discreet

Nadelen

 • Duur voor sugardaddy's

Uitgebreide informatie en review RichMeetBeautiful

De website RichMeetBeautiful is een online datingnetwerk waar sugar daddy's en sugar mommy's op zoek kunnen naar een jongere sugarbaby om een relatie te beginnen die voor beiden voordelig is. Voor de jongere man of vrouw betekent dat vaak voordelig in financiële of materiële zin, omdat ze volop zullen genieten van hun vermogende protegé. Of je daarbij rustig aan iets laat groeien tussen jou en de andere persoon, of juist van tevoren al keihard onderhandelt over de voorwaarden, dat is natuurlijk helemaal aan jezelf. Hoe dan ook is het de bedoeling van sugar dating via RichMeetBeaufiul om rijke mensen in contact te brengen met alle mooie mensen die open staan voor een suikerarrangement.

Sugardaddy's zoeken een sugarbaby

Sugardaddy dating (in Nederland ook wel suikerdating genoemd) is een manier van daten waarbij sugardaddy's gekoppeld worden aan sugarbaby's, of sugarmommy's worden gematcht aan een jongere man (op RMB ook sugarbaby genoemd). Bij deze uit Amerika overgewaaide manier van daten vind je als geslaagde en dus ook vermogende man of vrouw een jonger persoon van het andere geslacht om onder je hoede te nemen. Dat betekent in de praktijk dat je een vaste minnaar of minnares zoekt waarbij aandacht, romantiek, erotiek en wat je verder maar wenst als het ware geruild wordt tegen geld of spullen. Je kunt als oudere man of vrouw bijvoorbeeld een jongere student of studente op die manier sponsoren en zelf van hun tijd en aandacht genieten. Zo ontstaat er vaak een heel bijzondere relatie die vrijwel altijd maar tijdelijk is en waar als het goed is beide partijen voor terugkrijgen waar ze behoefte aan hebben.

Omdat het vooral voor jonge mensen steeds lastiger wordt om zelfstandig te studeren vanwege de steeds hogere kosten kiezen zowel mannelijke als vrouwelijke studenten er tegenwoordig voor om een relatie te beginnen met een vermogende man of vrouw die ze kan helpen om zonder financiële zorgen door hun studie te rollen, en daarnaast ook nog eens van hun vaak indrukwekkende levenservaring en inspirerende ambitie te genieten. In deze review bespreken we of RichMeetBeautiful voor jou het beste platform zou kunnen zijn om een dergelijke relatie te arrangeren.

Een bemiddelde sugardaddy en zijn knappe sugarbaby

Inschrijven bij RichMeetBeautiful

Zou je ook wel een sugardaddy, sugarmommy of sugarbaby willen zijn? Dan kun je jezelf eerst gratis inschrijven op RichMeetBeautiful om te kijken of de website echt wat voor je zou zijn. Dat doe je door ofwel in te loggen met Facebook, ofwel een apart account bij de website zelf aan te maken.

Inloggen met Facebook

Om in te loggen met Facebook klik je op de knop Log in met Facebook. Je wordt dan doorgestuurd naar Facebook waar om bevestiging gevraagd zal worden. Als je nog niet bent ingelogd bij Facebook moet je eerst inloggen. Je krijgt dan een overzicht van alle gegevens die RichMeetBeautiful in mag zien van jou, waarna je na de bevestiging wordt teruggestuurd naar de datingsite om je profiel verder in te vullen.

Inloggen met een nieuw account

Vind je het geen prettig idee dat je Facebook profiel en de website RichMeetBeautiful aan elkaar gekoppeld worden (of heb je zelfs geen Facebook), dan kun je ook een nieuw account aanmaken. Klik daarvoor op de homepage op de knop Probeer gratis. Klik daar aan of je een man of een vrouw bent, of je een sugardaddy, sugarmommy of een sugarbaby wilt worden en wat je seksuele oriëntatie is. Nadat je hebt bevestigd dat je geen robot bent moet je ook nog even een vinkje plaatsen bij de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid. Daarna kun je met de knop Doorgaan het account aanmaken.

Als dat is gelukt moet je nog een aantal andere gegevens invullen. De gebruikersnaam en het wachtwoord geldt voor iedereen, maar je krijgt ook vragen die afhankelijk zijn van wie je bent en wat je zoekt. Als sugardaddy krijg je bijvoorbeeld vragen over wat je vermogen is en hoeveel je jaarlijks verdient. Beantwoord de vraag en klik telkens op Doorgaan om een nieuwe vraag toe te voegen, tot er geen vragen meer zijn en je naar de bevestigingspagina wordt doorgestuurd. Zodra je nu de activatielink in de e-mail die je ontvangt hebt aangeklikt kun je meteen inloggen.

Functionaliteiten

Nadat je voor het eerst bent ingelogd op RichMeetBeautiful is het zaak om eerst je profiel aan te vullen. Dat kun je ook later doen maar zet als het kan wel meteen een foto op je profiel zodat je ook de foto's van andere leden kunt bekijken. Nu kun je beginnen met daten door naar andere profielen te zoeken, een flirt te versturen in de vorm van een knipoog, profielen bij je favorieten te zetten en nog veel meer. Maar om echt effectief te kunnen daten is natuurlijk wel (zoals bij vrijwel alle andere betaalde datingsites) een betaald lidmaatschap vereist. Dit wordt VIP-toegang genoemd op RichMeetsBeautiful. Hieronder kun je bekijken welke extra functies je daarmee tot je beschikking krijgt:

Functie Gratis lidmaatschap VIP-lidmaatschap
Profiel aanmaken Ja Ja
Foto's plaatsen Ja Ja
Profielen zoeken Ja Ja
Profielen bekijken Ja Ja
Knipoog versturen Ja Ja
Berichten lezen Nee Ja
Berichten versturen Nee Ja
Zien wie jou leuk vindt Nee Ja
Prijs € 0,- Vanaf € 49,95 per maand


Prijzen van betaald lidmaatschap

De kosten van een betaald VIP-lidmaatschap zijn prijzig te noemen bij RichMeetBeautfiul. Dat is in het geval van de sugardaddy of sugarmommy wel te begrijpen, want de website gaat er waarschijnlijk terecht vanuit dat die mensen genoeg te besteden hebben elke maand wanneer ze ook een sugarbaby kunnen gaan onderhouden. In het geval van die sugarbaby's zelf is de abonnementsprijs wel aan de riante kant. Dit zijn de actuele prijzen:

 • Toegang voor 1 maand: € 79,95 per maand (€ 79,95 in totaal)
 • Toegang voor 3 maanden: € 69,95 per maand (€ 209,85 in totaal)
 • Toegang voor 6 maanden: € 59,95 per maand (€ 359,70 in totaal)
 • Toegang voor 1 jaar: € 49,95 per maand (€ 599,40 in totaal)

Let er ook op dat VIP-toegang niet puur en alleen betekent dat je langer toegang krijgt tot de website, want met elk duurdere pakket krijg je telkens ook weer meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de ProfileBooster en RankBooster wanneer je direct voor 1 jaar vooruit betaalt. Alleen dan kun je ook onbeperkt privéberichten lezen en versturen.

RichMeetBeautiful op je mobiel of tablet

Voor RichMeetBeautiful is alleen een app beschikbaar voor Android smartphones en niet langer voor iOS omdat Apple de sugardating apps inmiddels niet meer toestaat op zijn platform. Dat komt doordat alles wat ook maar enigszins riekt naar prostitutie door Apple wordt gecensureerd. En alhoewel je bij sugardating natuurlijk ook een puur platonische relatie aan kunt gaan draait het vaak ook om erotiek. Android doet daar gelukkig minder moeilijk over.

Rich Meet Beautiful Rich Meet Beautiful


Maar let op! Wanneer je de RichMeetBeautiful app op je Android hebt geïnstalleerd ontdek je wellicht al snel dat je niet dezelfde leden tegenkomt als op RichMeetBeautiful zelf! Dat komt doordat de app niet is gekoppeld aan de database van RMB, maar aan die van Victoria Milan, een andere datingsite van hetzelfde bedrijf. Dit gaat om casual dating, waarbij erotische dating tussen gebonden mensen centraal staat.

Kortom, wil je via je mobiele telefoon graag verder met sugardating waar je op de website van RichMeetBeautiful zelf bent gestopt? Gebruik dan beter gewoon de mobiele website via de internetbrowser op je telefoon.

Je account bij RichMeetBeautiful opheffen

Wanneer je even genoeg hebt van het sugardaten of wanneer je er simpelweg even geen tijd voor hebt dan kun je jouw account tijdelijk deactiveren of helemaal verwijderen. Deactiveren is eenvoudig want dat doe je gewoon in je profiel. Klik op Instellingen, scroll helemaal naar beneden voor de link Profiel deactiveren en volg de aanwijzingen op die pagina.

Een profiel verwijderen is een lastigere zaak. Daarvoor moet je zelf contact opnemen met de helpdesk. Vervolgens krijg je informatie waarmee je het account weg kunt laten halen. Je moet bijvoorbeeld je identiteit bewijzen voordat je gegevens verwijderd kunnen worden. Het kan alles bij elkaar daardoor enkele dagen duren voor het gehele proces is afgerond. We hopen dat dit binnenkort op een manier geregeld ka worden die wat gebruiksvriendelijker en sneller is.

Laatst bijgewerkt: 22-10-2020
Beoordeling 4

Heb je ervaring met RichMeetBeautiful?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Bol.com cadeaukaart
Velden met * zijn verplicht

RichMeetBeautiful ervaringen

Positief (tot nu toe)

Sugardaddy1952 op 14-01-2019 12:32

Positief is dat het er gelikt uit ziet oftewel classy en dus passend bij de doelgroep. Het is leuk om te kijken wie er op zit. Jammer dat je met de app niet veel kan want je betaalt er genoeg voor. Ik kan nog niks zeggen over het resultaat maar tot nu is mijn indruk wel positief.

Erica op 08-06-2018 10:24

Ik vond het in eerste instantie een vreemd concept, maar heb met toch laten overtuigen door een vriendin om me in te schrijven. Het valt mij op dat er best veel vrouwen op zitten. Ik heb nog geen sugardaddy gevonden, maar al wel leuke contacten opgedaan. Ben dus zeker te spreken over RMB!

Oplichtersite

Casanova op 07-03-2018 14:40

Weer een oplichtersite. Zodra je je aanmelt krijg je berichten van zogenaamd geintereseerde vrouwen. Maar dan heb je natuurlijk wel een premium membership nodig. Ik dacht het niet. Kan mijn geld nog beter aan een hoer besteden. Is veel goedkoper en je krijgt in ieder geval waar voor je geld.

Engeltje op 27-02-2018 08:06

Ik heb via de site een leuke 'daddy' gescoord. Het is dus echt niet zo dat je als 'baby' sex met iemand moet hebben, maar ik moet toegeven dat die spanning er soms wel is. Persoonlijk vind ik dat wel leuk, maar als je daar niet mee om kunt gaan moet je je niet inschrijven. Mannen zullen het hoe dan ook proberen.

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen. Bekijk onze cookiepagina
Accepteer alles
Weigeren