• Altijd up-to-date
 • Onafhankelijk, simpel en snel
 • Grootste aanbod van datingsites
 • 100% veilig
 • Top datingsite
  Parship

Bullchat

Bullchat is niet zozeer een datingsite alswel een chatsite voor gay mannen en vrouwen. Je hoeft hier dan ook geen account aan te maken, maar kunt volstaan met het doorgeven van een miniem aantal gegevens zoals locatie en nickname. Daarna kun je vrijwel gelijk aan de slag. Bullchat biedt jou de mogelijkheid om te chatten en webcammen met andere gay singles. Helemaal gratis!

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan deze site eens.
Bullchat

De site verzekert jouw anonimiteit door jouw ip-adres onzichtbaar te maken voor derden. Bovendien ben je niet verplicht om een foto te uploaden en kun je gebruikmaken van een nickname. De meeste leden zijn tussen de 25 en 45 jaar en gaan voornamelijk voor spannende ontmoetingen. Geen geschikte site dus als je op zoek bent naar een serieuze relatie.

Voordelen

 • Gratis
 • Anoniem
 • Laagdrempelig

Nadelen

 • Onveilig
 • Niet geschikt voor serieuze dating

Wat is Bullchat?

Een gratis gaychat site van gay mannen voor gay mannen. Bullchat is de grootste gratis chatsite voor homoseksuele mannen op zoek naar een spannende date. De oprichters begrijpen wat de behoeftes van hun doelgroep zijn en spelen hierop in door een eenvoudige en toegankelijke chatsite aan te bieden waarmee je als gay man snel contact kunt leggen met gelijkgestemden. 

Dagelijks maken ruim 60 duizend homoseksuele mannen gebruik van Bullchat. Zodoende vind je altijd wel iemand om mee te chatten of webcammen. De chatsite is helemaal gratis en eenvoudig in gebruik. Inloggen is snel en eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is een naam en locatie opgeven. Wel zo fijn als je anoniem wil blijven! Wil je echter toch iets van jezelf laten zien dan kun je altijd een foto uploaden. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een webcam.

Ongeveer 5% gebruikt een webcam

Wil je je aanmelden op Bullchat, dan is het handig om een webcam te hebben. Het gebruik hiervan is optioneel, je kunt er zelf voor kiezen om deze al dan niet aan te zetten. Er zijn echter chatters die het fijn vinden om een webcam te gebruiken. Dit betreft maar liefst 5% van de gebruikers. Het is dus best mogelijk dat je in contact komt met iemand die graag visueel contact met jou wil. In dat geval is het fijn als je al over een webcam beschikt. Daarnaast is het mogelijk om foto's te plaatsen. Maar liefst 40% van de mensen maakt gebruik van deze mogelijkheid. Indien je wil, kun je ook tijdens het chatten foto's uploaden. Het fijne hiervan is dat de foto's na 3 uur direct verwijderd worden. Wil je weten wie een webcam aan heeft staan? Type dan in het zoekvenster het woord 'cam' in. Zodra je dit doet, krijg je een overzicht van alle chatters die een webcam aan hebben staan. Ook kun je zoeken op het woord 'video'. Hiermee kun je chatters vinden die een youtube-fimpje hebben geplaatst.

Chatten op Bullchat: veilig of gevaarlijk?

Dagelijks zijn er honderden gay mannen die via Bullchat een spannende date scoren. Over het algemeen gaat dit goed en zijn er veel positieve verhalen te horen. Toch komt het wel eens voor dat er scammers of fakers actief zijn. Deze mensen proberen chatters geld af te troggelen en kennen hierbij geen scrupules. Sommigen gaan zelfs zover dat ze chatters bedreigen of mishandelen. Daarnaast zijn er ook incidenten van mensen die chatters afpersen door te dreigen hun geaardheid openbaar te maken. Wees daarom altijd voorzichtig met het doorgeven van persoonlijke informatie. Geef nooit zomaar privé-gegevens aan een onbekende door. Ook wanneer je iemand in den lijve wil ontmoeten, is het verstandig om waakzaam te zijn. Spreek altijd af in een openbare gelegenheid en vermijd afgelegen plekken. Zo voorkom je dat je in een onveilige situatie terecht komt!

Inloggen kan alleen als je CoinHive miner Trojan accepteert

Wil je gebruikmaken van de diensten van Bullchat? Dan moet je CoinHive miner op je computer, tablet of smartphone accepteren. Je moet dit namelijk eenmalig activeren voordat je kunt inloggen op de site. Met dit programma kunnen de oprichters van Bullchat geld verdienen. Het nadeel van CoinHive miner is dat het de achtergrond van jouw computer (of mobiel) gebruikt om bitcoins te minen. CoinHive wordt beschouwd als een legaal programma, vooral omdat jij als gebruiker hier toestemming voor hebt gegeven. Het wordt echter veel gebruikt door cybercriminelen om illegaal geld te verdienen. Door gebruik te maken van dit programma schenden deze criminelen jouw privacy en zorgen ze ervoor dat jouw systeem overbelast wordt. Dit kan bijzonder schadelijk zijn voor jouw computer, smartphone of tablet. Denk dus goed na voordat je de CoinHive miner Trojan accepteert!

Chatters van 18 jaar of jonger

Hoewel Bullchat bedoeld is voor gay mannen vanaf 18 jaar, zijn er ook genoeg chatters actief die minderjarig zijn. Wees hierop bedacht als je met iemand gaat chatten! Heb je het vermoeden dat de persoon met wie je in contact bent nog geen 18 jaar is, kaart dit dan direct aan. Dit doe je door gebruik te maken van de knop 'rapport spam'. Zodra andere chatters hetzelfde doen bij de desbetreffende persoon wordt hij geblokkeerd. Wanneer dit gebeurt kan de minderjarige chatter gedurende 1 uur niet inloggen op Bullchat.

Inloggen op Bullchat

Inloggen op Bullchat is vrij eenvoudig. Ga naar www. bullchat.com en druk op de knop 'Enter Chatroom'. Zodra je dit hebt gedaan verschijnt er een inlogscherm in een nieuwe tab. Je eerste tab verandert vervolgens in een doorlink-reclame. Op je inlogscherm kun je allereerst een gebruikersnaam aanmaken. Zorg dat deze lekker opvalt en verwerk jouw wensen hierin. Bijvoorbeeld: PietjeZoektFlirt. Zodra je dit hebt gedaan kun je naar het onderdeel About me. Hierin kun je kort iets over jezelf kwijt. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een foto te plaatsen. Denk echter goed na voordat je een foto upload. Chatters met foto krijgen weliswaar meer aandacht dan chatters zonder foto, maar ze hebben ook meer exposure. Houd daar dus rekening mee voordat je iets plaatst! Daarna heb je de mogelijkheid om je locatie aan te geven. Dit doe je bij het onderdeel 'Change Location'. Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en jouw antwoorden gecontroleerd? Klik dan op 'Login' en voer vervolgens de captcha code in. Zodra je dit hebt gedaan, kun je beginnen met chatten.

* In sommige gevallen komt een gebruikersnaam niet door de spam filter. In dat geval heb je per abuis een verdachte inlognaam uitgekozen. Pas dit aan om alsnog gebruik te kunnen maken van Bullchat.

Captcha code om spammers tegen te gaan

Begin 2018 is het inlogscherm van Bullchat aangepast. De belangrijkste verandering betreft de toevoeging van de captcha code. Deze moet je eerst invullen voordat je kunt beginnen met chatten. In feite komt dit erop neer dat je een 4-cijferige code die op het scherm verschijnt, handmatig moet invoeren. Daarna druk je op Enter en kun je aan de slag. Met behulp van deze code probeert Bullchat spammers tegen te gaan. Er zijn namelijk veel commerciële bedrijven die bots gebruiken en automatisch proberen in te loggen. Dankzij de captcha code is dit niet mogelijk.

Laatst bijgewerkt: 07-06-2022
Beoordeling 4
Type Datingsite Gay Dating

Heb je ervaring met Bullchat?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Bol.com cadeaukaart
Velden met * zijn verplicht

Bullchat ervaringen

Veel onveilige seks

Mathijs op 17-07-2023 07:38

Meer dan 3 kwart mannen zoekt enkelt seksdates zonder condoom ''Bare''. dragen actieve soa's bij zich, sommige ook HIV zonder medicatie. je moet hier absoluut geen afspraken maken of in gaan op onveilige seks voorstellen. gebruik altijd een condoom. anders zit je binnen no time bij de GGD/huisarts met een positieve soa testuitslag. trefwoorden als Bare, BB, bareback, cumdump etc geven meteen de indicatie weer dat ze alles zonder condoom doen met iedereen

Verloedering alom

Kiske op 09-01-2023 11:03

Deze chatsite verloedert in een rap tempo.
De banhammer wordt elke dag geslepen.
Ontzettend veel fakers en ander gespuis.
Ik heb er 10 jaar met veel plezier gebruik van gemaakt en veel geile dates gehad.
Een echt alternatief bestaat helaas niet.

bullchat access denied

bart op 16-12-2022 17:08

Waarom laatste weken steeds access denied bij bullchat wat een waardeloos gedoe toch terwijl ik de regels in acht neem
Via wifi wordt ik al gelijk geblokt

Niet gratis!

BertX op 20-09-2022 02:01

Kan al ruim een jaar niet meer gratis inloggen. Krijg steeds de optie om (via telefoon) te betalen. Ga ik niet doen.

Betalen

Louis op 11-08-2022 21:20

Toen ik vandaag wilde inloggen kwam ik ook ineens op een betaalsite terecht en of ik maar even 0,99 wilde overmaken. Nee dus. De motorkap van mn browser opengedaan en alles van bullchat verwijderd, dus cookies, geschiedenis, zodat de browser helemaal schoon was van bullchat. Mn ipad opnieuw opgestart en bingo, probleem opgelost

betalen en nog geen toegang

ww op 21-07-2022 12:04

Hoi,
dan betaal je heb je nog geen toegang is pure oplichting en je kan niemand bereiken

Betalen

Kinky37 op 02-07-2022 22:15

Waarom is bullchat betalend al meer dan 2 dagen en ze bieden het aan als gratis site dit klopt niet

gratis

zaadslet op 23-06-2022 07:27

will op heden inloggen en stel vast dat bullchat per chatsessie niet meer gratis is. Bedrieglijk aangekondigd als gratis

betalen

steven op 15-04-2022 10:42

Terwijl sommige van mijn vrienden kunnen inloggen zonder te betalen, kan ik niet inloggen vanaf mijn eigen telefoon of laptop. doe niet zo gek. en je kunt op geen enkele manier contact opnemen met het sitebeheer. Ik begrijp niet wat hun doel is.

Oplichting en illegale bedrijfsvoering

Man34 op 11-04-2022 12:20

Alles is fout. Je kan geen contact zoeken met bedrijf. Bedrijf liegt en schopt je zo van de chat af of je nu betaald of niet.
Mensen moeten serieus overwegen om aangifte te doen. Zij betalen geen taxaties en gaan tegen elke regel dat hier gevestigd is. Het aanbieden van een gratis product die niet gratis is maar je geforceerd moet betalen en zonder excuus uit hun chat word gesodemieterd is UITERST VERBODEN. Het is uiterst verboden om geen contact gegevens kvk gegevens e hebben, en of email adres gegevens support@bullchat.com uiten die niet eens door linken.

Alles is krom aan dit bedrijf en het lijkt eerder op een illegaal zooitje.

Dit moet 100% onder de loep gezet worden!

betalen

ton van delft op 02-04-2022 15:26

mooie site
maar laatste tyd moet j steeds betalen om erop te komen.
super irritant

Afpersers

Ronald op 18-03-2022 09:16

Al een keer bij de politie aangifte gedaan vanwege afpersing. Die afperser is nog altijd actief en bull doet er niks aan. Bull verspreidt zelf de meest rare publicaties over corona ontkenning en sinds kort ook hun zogenaamde waarheid over de oorlog in Oekraïne. Dan trek je ook wel zelf ongure types aan.

bullchat niet meer gratis

ikkebi 1954 op 17-02-2022 13:38

wat een K site wil je inloggen krijg je een betaalmoment om in te loggen
geachte bullchat als het niet meer gratis is wil je dan in het google zoekmachine dat ook aanpassen zodat er uiteindelijk geen mensen meer inloggen op bull wat best jammer is
helaas is er geen ander gratis alternatief .. als ik moet betalen om fakers te spreken wat heel veel is op bullchat dan zeg bay bay bullchat

gratis ? helemaal niet !!!

birdie op 17-02-2022 12:41

waarom vermelden jullie steeds bullchat gratis ?? dat is niet zo !!!
je geraakt er niet in zonder de gevraagde 0,99 eu te betalen !!!
louche is dat !!! :-((

betalen op bullchat is niet gratis veel drooggeilers en fakers op de site

Arjan op 11-01-2022 11:21

Klote site veel fakers, je moet 99 cent betalen als je iedere keer inlogt en je wordt er naar een paar minuten af gegooid.

weigering

Henk van den Biggelaar op 02-01-2022 10:31

Wilde vanmorgen inloggen, maar kreeg toen de betaalapp van €0,99.
Vond dat vreemd, maar heb bullmedia 0,99 overgemaakt. Wilde vervolgens dus inloggen en kreeg toe te lezen: toegang geweigerd! Beste bullchat, wat zijn dit voor methodes? Voel me belazerd en bedonderd.
Slechte zaak !

Betalen bullchat, oplossing

Anoniem op 29-08-2021 12:42

Soms worden chatters geblokkeerd op hun IP adres maar soms wordt je ook via IP adres op betalen gezet. Ik vermoed om fakers te ontmoedigen of zelfs tuig te weren die pillen verkopen. Je kan dit omzeilen door met een VPN te werken, dan is je IP onzichtbaar. Beter niet altijd VPN aanzetten, streaming websites als Netflix zien dat en dan werkt de site niet. Bij mij was na een paar keer VPN-en het probleem weer weg.

Valse informatie en ze kicken je

anoniem op 26-08-2021 00:00

als je lange tijd op bullchat zit wordt je gekickt op den duur en wil je weer inloggen kost het je 0,99 ct. Daarna Free chat kunnen ze wel veranderen in Oplichters en bedriegers chatsite. Walgelijk. Ze voldoen ook niet aan de AVG wetgeving want alles kan je koperen incl. foto's. Ze horen ten alle tijden bij klachten mogelijkheden te geven, ok dit doen ze niet. Ik ga dit melden bij de autoriteiten zeg maar Bye Bye Bullchat

waarom toegang geweigerd?

Henk van den Biggelaar op 02-08-2021 17:57

Waarom wordt er regelmatig de toegang geweigerd? Vreemde gang van zaken voor een gratis site!
Verneem graag hoe dit te voorkomen is? Wat doe ik fout?

betalen

boyke op 12-06-2021 09:54

Door het plots moeten betalen van 0,99 eurocent en dat vaak moet gebeuren kun je op een avond veel kwijt zijn. IK noem dit grote oplichting van Bullchat. Daarnaast met regelmaat dat de link niet eens werkt ook

veel fake

niko op 26-03-2021 10:14

ik vind leuk om toch eerlijke mensen te ontmoeten

Cant log in

Tom op 13-11-2020 16:49

Hi i cant inlogen is only black background. Why?

Opeens betalen voor Bullchat

Michael op 28-10-2020 04:40

Moet nu opeens betalen voor Bullchat. 99 eurocent. Pe inlog.
Dat ga ik mooi niet doen.

Bullchat niet meer gratis

Ruiker op 08-10-2020 16:39

In tegenstelling wat ze op hun site beweren (FREE gay chat) is Bullchat niet meer gratis. Het is gewoon een verdienmodel geworden en je moet 99 cent betalen om te kunnen inloggen. Jammer, ik heb er diverse geile contacten mee gevonden. Het zal snel afgelopen zijn met Bull vermoed ik zo. Wie weet een gratis alternatief?

eraf gooien zonder reden

P.P. op 02-09-2020 20:09

ik word van die chat afgegooid en daarna geweigerd, zonder reden.... er is ook geen manier om met 'ze' in contact te komen... raar... verder gebruiksvriendelijk, als er niet onduidelijke dingen gebeuren....

problemen

ANDRE Spijkers op 27-08-2020 09:57

ik gebruik al heel lang met succes byllchat, maar sinds enige dagen kan ik wel gewoon inloggen, maar merk ik dat mijn reacties niet meer aankomenm

Sex

Beertjes op 27-07-2020 13:10

Hallo ik ben op zoek naar vaste sexmaatje ook voor vaker

Zeer slechte ervaringen

John 071 op 26-07-2020 12:43

Eerst altijd gratis nu als je inlogt moet je 0,99 betalen ga je er even uit miet je opnieuw betalen. Schande!

why doesn't the site explain the rules and regulations what is and what isn't allowed ? for a picture or name

sleeplytails op 10-07-2020 05:13

apparently using a picture of tails is wrong ?
it was this specific picture https://www.flickr.com/photos/26975138@N05/2693164290
I wasn't looking to get quick sex I was looking for somebody who would be my gaming buddy and also share the same sexuality as me I hoped it would eventually lead to a good friendship or even relationship, but I guess my best bet for finding something like this is still on discord despite most of the people not coming out of my country the Netherlands
Voor bi man xxl Blaricum alias zakenman uit Blaricum 46

Kijk.uit op 26-05-2020 13:35

Deze chatter is fake en bedreigd chatters ook vraagt hij chatters om mijn telefoon nummer en adres!!Waarom wordt deze chatter niet geblockt wordt door bullchat!!!

Crimineel op 26-05-2020 13:02

Bullchat is een criminele site en zal bij de politie moeten worden aangeven!!Als ik op de site een faker wil outen wordt ik ervan afgegooid!!Bi man xxl 46 uit Blaricum of Utrecht kan ongestoord zijn gang blijven gaan met dreigen en chatters om mijn telefoon nummer en adres vragen!!Pedo's hoeren fakers criminele worden beschermd!!

Bi Man Getr. XXL =real = fake

Wilco op 20-05-2020 21:35

deze gast is idd fake en als je m out wordt je eraf gegooid , dit klopt idd hij gebruikt pix van anderen en is zwaar agressief maar bull beschermd m en gooit de verkeerde eruit net zoals zoveel zieke gasten en oplichters op de site echt belachelijk

Privacy???? op 20-05-2020 16:53

Bullchat zegt je privacy te waarborgen????Raar dat chatters dan in hun cv om jou telefoon nummer en adres kunnen vragen!!

Geen feedback op 18-05-2020 10:28

Wordt al een tijdje lastig gevallen door zakenman Blaricum of bi man xxl =real!!Hij logt in onder het motto Wie kan mij helpen en vraagt zo om mijn telefoon nummer en adres aan andere chatters (Dit is trouwens strafbaar)!Heb dit al diverse keren bij bullchat gemeld hier en op de chat en hoor hier niks over en wat erger is deze chatter kan gewoon ongestoord door blijven gaan!!Wie heeft hier nog meer last van??

Bi man xxl=FAKE op 14-05-2020 12:07

Wanneer wordt deze gek vd chat verwijderden!!Mensen die drugs aanbieden of sex met honden worden niet vd chat verwijderd terwijl als je dit soort gasten out jij eruit wordt gegooid!!Bah!!

Bi man xxl =fake

Heel boos op 14-05-2020 12:04

Weer eruit gegooid omdat wederom Bi man of zakenman xxl mijn telefoon nummer en adres vraagt aan andere chatters!!Bullchat treed op zoniet ga ik andere maatregelen nemen!!Als je hem out wordt je eruit gegooid!!Bah!!Zijn er nog meer chatters die last hebben van deze gek!!Ga zeker maatregelen nemen!!

Eruitgegooid

Ray op 13-05-2020 16:28

Wederom eruit gegooid omdat een chatter je telefoon nummer en adres aan andere chatters vraagt!!Deze chatter valt meer mensen lastig (Zakenman uit Blaricum alias bi man xxl =real)!Wie heeft er nog meer last v deze chatter misschien dat bullchat dan ook tegen hem optreed!Anders politiewerk?

Zakenman Blaricum

Ray op 06-05-2020 13:52

Deze chatter is heel vervelend en is fake .Vraagt andere mensen om je telefoon nummer en adres. Als je hem out als faker wordt je vd chat verwijderd terwijl hij zijn gang kan blijven gaan.Ook staan en regelmatig foto's op.de site waarbij ik sterk twijfel over de leeftijd!!

Zomaar eruit gegooid worden

Zeistboy op 01-05-2020 01:16

Wordt er zomaar uitgegooid en toegang geweigerd het is opzich een goeie chat maar was net met iemand aan het chatten die het moeilijk had en poef werdt eruit gegooid waardeloos kan er niet meer in is al een uur geleden staat er nog bij ook probeer het later opnieuw allemaal grap als je er nog steeds niet ik kan dacht dat grindr slecht in het nieuws stond maar dit is ook echt dom en vindt het kut voor die jonge nu die denkt dat ik zomaar weg ging natuurlijk :-(

Geweigerd

Costa op 16-02-2020 13:33

Ik kom al bijna 10 jaar op Bull en nooit problemen gehad! Tot ik vandaag een faker tegen het lijf liep en anderen wilde waarschuwen voor hem, door hem als faker te vermelden!
Ineens word ik geweigerd en kan ik niet meer inloggen! Volgens mij verwijderen we de verkeerde personen. Hoe kan ik gewoon online komen?

Waardeloos

Var op 07-02-2020 16:07

Veel klachten dat je gewoon zonder reden geblockt word.ook veel oplichters pedo,s coke boeren actief

Het is steeds weer zalig

Bert op 29-01-2020 07:57

Het is zalig als je een date hebt via Bullchat, vooral op mijn leeftijd ben toch al weer haast 66

Pop-pers-Man op 19-01-2020 14:55

Niet gratis en je wordt er iedere keer uitgegooid na betaling, oplichters !

Hoe kan ik me telefoon nummer uit me contact profiel verwijderen?

040 op 12-01-2020 08:03

voordaat je 0.99€ hebt moeten betalen voor een contact advertentie, kun je je 06nr invullen.
ik davht dat zal wel anoniem blijven. nou blijkbaar dus niet.
MAAR HOE HAAL IK DAT UIT ME PROFIEL??
kan niks meer veranderen, ook geen foto's..
ik zou ook graag willen weten hoe je met de makers van de site in contact kan komen??

Bull chat niet meer gratis

Bastiaan op 11-01-2020 14:15

waardeloos, niet meer gratis en wel daarmee adverteren!

slecht en niet meer gratis

Bastiaan op 10-01-2020 02:35

Bullchat zegt gratis te zijn, maar is dit niet meer. Ook niet annoniem omdat je je telefoonnummer moet doorgeven

Bullchat niet meer gratis

Johan op 08-01-2020 14:11

Bullchat is niet meer gratis. Ik zit nu op Homo.nl. Deze is wel gratis.
Iemand andere suggesties.

Gr. Johan

Gratis? Stelletje leugenaars

Frits op 07-01-2020 10:55

Krijg hier op deze site een pop-up om "tijdelijk gratis" in te loggen op BullChat.
1. Die link werkt niet; ik moet evengoed € 0,99 afreken bij inloggen.
2. Denken zo nou echt daarmee al hun verloren klanten terug te krijgen? Als het tijdelijk is komen die mogelijk tijdelijk terug. Maar zodra die tijdelijkheid voorbij is en je weer een euro moet betalen om in te loggen verdwijnen ze weer net zo hard.

niet gratis

GA Berrens op 07-01-2020 08:31

moet nu opeens 0,99 betalen, anders kom ik er met geen mogelijkheid in.

gratis ?????

victor op 30-12-2019 21:31

de site is niet meer gratis wel geld innen maar niet op de site komen . waarom niet meer gratis ?????

Bert op 30-12-2019 20:38

Waarom moet er betaald worden voor Bullchat

word geweigerd

joschi op 22-12-2019 11:13

word sinds 21-12-2019 geweigerd?
hoe kan ik dit verhelpen en waarom?

zoek partener

joel vieira op 29-11-2019 05:23

177/70/38bottom versa

Weigering

Alex op 27-11-2019 16:41

Vandaag 27 nov2019 15u05 ... ik ben 15min samen aan het chatten , ik krijg geen antw, op de vraag die hij mij stelde. Bij controlle zie dat ik offline ben , bij opnw inloggen zie ik Geweigerd !! Waarom ??????

Er zit overal wel bagger tussen

Poeplul op 12-11-2019 09:33

Van Bull-chat kan ik zeggen dat ik er uiterst tevreden over bent, ik sta mijn mannetje wel, maar ik wil wel wat oudere en alleenstaande mannen waarschuwen voor oplichters die doen ook hier de ronde helaas pindakaas. Ik heb er hele fijne sex-dates mee mogen ervaren van verschillende leeftijden, maar wees wel eerlijk en ga niet lopen fantaseren wat je niet kunt waar maken.

Love

Cyntya op 01-11-2019 17:41

Very good

Geweigerd

Alex before op 26-10-2019 17:17

Ingelogt .. 3 min chat ... chat stopt ... kan niet meer inloggen .. toegang geweigerd al meer dan 4 uur zonder enige reden tijdens met 1 oers 3 min gechat te hebben ... ??????
Herstel aub dank u

storing op de site

tim op 25-10-2019 13:59

hallo is er iets mis met de site. ?? ik krijg als profielnaam iets uit antwerpen, hoe kan dat???

CANNOT ACCESS ANYMORE

PHILIPPE SABLE op 24-10-2019 02:51

Since yesterday the welcome page stays black and no acess to my account or chats. Why ? Can u please fix this ? Thanks

SLECHTE ZAAK

R.J.E. Hagenouw op 16-07-2019 21:16

WAAROM BEN IK ACCESS DENIED OP MIJ MOBIELE TELEFOON / AL VELE WEKEN

Cammen

CamGayz op 25-04-2019 14:02

Ik vind het na zoveel maanden nog altijd leuk om hier te cammen. Niet iedereen heeft zichzelf aangemeld als cammer. Maar soms als het in de chat klikt kun je ook vragen of die iemand cammen wilt en soms zeggen ze dan als nog ja. Ik vind dat heel spannend en opwindend!

Site is leuk maar de mensen minder

Tomtom op 18-04-2019 12:50

Bullchat leek wel leuk maar valt toch tegen. Mijn PC wordt er heel langzaam van en je krijgt toch best wel veel gekke ranzige dingen te zien die het plezier vergallen. Sinds kort zit ik daarom weer op Grindr en heb ik mijn profiel van Gaybuddy weer online gezet. Dat bevalt toch beter qua serieuze reacties en dates. Niet dat Bullchat heel slecht is, mijn oordeel gaat meer om de mensen die je er tegenkomt.

Positief: gratis chats en heel veel mannen elke dag ook uit Nederland maar vooral leuk als je alleen chatten wil
Negatief: veel onzin en niet serieuze mannen, geen goede ondersteuning want als je fakers of spammers meldt ze doen niks

Telkens geblokkeerd

BottomBoy op 16-04-2019 11:27

Ik was heel te spreken over bullchat maar de laatste tijd word ik heel vaak geweigerd en een tijd geblokkeerd en ik snap niet waarom want je krijgt verder geen bericht met de reden oid heel jammer!!!

Goede sexsite

ExtraLarge op 01-06-2018 06:57

Ben zeer tevreden over Bullchat. Ik maak regelmatig gebruik van de chat en ondanks de fakers vind ik het een goede site. Er zitten altijd wel leuke mannen tussen. Ik heb er ook veel dates aan overgehouden. Een minpuntje is dat je soms uit de chat gekickt wordt. Waarschijnlijk een fout in het systeem. Voor de rest vind ik het een hele goede sexsite!

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen. Bekijk onze cookiepagina
Accepteer alles
Weigeren