• Altijd up-to-date
 • Onafhankelijk, simpel en snel
 • Grootste aanbod van datingsites
 • 100% veilig
 • Top datingsite
  Parship

Filipino Cupid

Filipino Cupid is een van de grootste datingsites voor Filipijnse singles ter wereld en zou dus ook voor jou weleens de ideale datingsite kunnen zijn om een leuke single van de Filipijnen te ontmoeten. Wellicht ben je vroeger, of nog heel recent, op vakantie geweest op de Filipijnen en niet alleen verliefd geworden op dit prachtige land maar ook op de lieve, knappe, zorgzame en vaak enorm zwoele vrouwen die je er in overvloed tegenkomt. In deze uitgebreide review lees je dan of je met de internationale datingsite Filipino Cupid inderdaad gewoon vanuit je eigen land een leuke Filipijnse vrouw kunt ontmoeten om een serieuze relatie mee op te bouwen.

Filipino Cupid

Filipino Cupid biedt alle voordelen van het grote Cupid Media netwerk, een uitgebreid datingsysteem dat op vele tientallen internationale datingsites elke dag weer zijn waarde bewijst. Met 3,5 miljoen leden is er ook een ongekend aantal Filipijnse single vrouwen om uit te kiezen op Filipino Cupid. Waar we echter niet omheen kunnen, en hier ook uitgebreid zullen bespreken, is dat de Filipijnen geen stabiel land is. Je kunt er maar lastig naar afreizen en mensen zitten regelmatig enkele dagen en soms zelfs weken zonder internet, waardoor online dating natuurlijk ook meteen een stuk lastiger wordt. Is Filipino Cupid desondanks een goede keuze? Dat lees je in onze uitgebreide review.

Voordelen

 • Meer dan 3,5 miljoen Filipijnse singles
 • Gratis onbeperkt matches beoordelen

Nadelen

 • Je Filipijnse liefje opzoeken kan gevaarlijk zijn
 • Betaald abonnement met korte looptijd is prijzig

Filipino Cupid uitgebreide review

De site Filipino Cupid is een elegant ogende en prima functionerende datingsite onder al teveel poespas, maar met wel een enorm aantal Filipijnse singles. Daarvan is het overwegende deel vrouw, aangezien die alleenstaande dames Filipino Cupid massaal gebruiken om een man uit West-Europa, Austral, Canada of de Verenigde Staten te vinden. Hun wens is daarbij tweeledig. Ten eerste zoeken deze dames een man die ze met respect zal behandelen en die haar zorg en toewijding zal belonen met zijn trouw en liefde. Maar deze Filipijnse dames zoeken vrijwel zonder uitzondering ook een beter bestaan in een land waarin ze een stabiele toekomst kunnen opbouwen voor zichzelf en hun toekomstige kinderen.

Verliefd op de Filipijnen en de prachtige vrouwen die je er vindt?

De Filipijnen zijn een prachtig Aziatisch land dat bestaat uit meer dan 7.500 grote en kleine eilanden en meer dan 100 miljoen inwoners heeft. De Filipijnen zijn echter de laatste jaren vooral op een negatieve manier in het nieuws. Het land wordt geregeld getroffen door heftige tropische cyclonen, er vinden helaas af en toe verschrikkelijke aanslagen plaats en er woedt ook een felle oorlog tegen de drugscriminaliteit waardoor er veel geweld is en willekeur heerst. Veel inwoners maken zich zorgen over de toekomst van hun land. Daarom is het zeker niet zo gek dat sites als Filipino Cupid zo populair zijn geworden onder Filipijnse single vrouwen die deze internationale datingsite willen gebruiken om aan hun land te ontvluchten via een huwelijk met een Westerse man. Ook Nederlandse mannen zijn daarbij enorm in trek. Daar kun jij als liefhebber van de Filipijnen (wat nog altijd een prachtig land is natuurlijk) en van de Filipijnse vrouwen, die vaak als lief, zorgzaam en zwoel worden omschreven, prima van profiteren.

Filipijnse single vrouw

Let op: er zijn makkelijkere en veiligere manieren om te daten!

Voordat we de rest van Filipino Cupid bespreken is het goed om alvast even de nadelen te bespreken die er kleven aan het vinden van een nieuwe liefde op de Filipijnen. Zoek je een Aziatische schoonheid en niet uitdrukkelijk een vrouw van de Filipijnen, dan is het beste advies om een andere site te kiezen waarbij je het veel makkelijker zult hebben bij het vinden van een partner. Het heeft namelijk een aantal duidelijke nadelen om dit op Filipino Cupid te doen:

 • Het internet is op de Filipijnen heel instabiel, waardoor je contacten soms lange tijd niets van zich kunnen laten horen. Dat maakt het soms erg frustrerend, vooral wanneer je echt verliefd bent geworden op een van de singles.
 • Vrouwen die graag weg willen uit hun land doen zich soms beter voor dan ze zijn. Er zijn bepaalde apps die zo'n single in staat stellen haar uiterlijk op foto's veel mooier te maken dan ze in werkelijkheid is. Het echte uiterlijk kan dan tegenvallen, dus zorg dat je elkaar sowieso ook op de webcam o.i.d. hebt kunnen zien en niet alleen je oordeel baseert op enkele foto's.
 • Een echte ontmoeting is natuurlijk vrijwel altijd noodzakelijk om te bepalen of je echt een mooie toekomst tegemoet zou kunnen gaan met een vrouw die je via internet hebt leren kennen, helemaal wanneer die persoon uit een heel andere cultuur komt. We moeten eerlijk zijn: voor wat betreft de Filipijnen is dat zowel lastig als potentieel gevaarlijk. Wanneer je nieuwe liefje zich op een klein eilandje bevindt kun je soms dagen onderweg zijn om daar te komen. En er is op dit moment niet voor niets een negatief reisadvies voor de Filipijnen uitgevaardigd, ernaar afreizen kan simpelweg levensgevaarlijk zijn.


Heb je echt heel specifiek je zinnen gezet op een Filipijnse partner? Dan kun je Filipino Cupid natuurlijk ook gewoon eens een keertje proberen. Hieronder vertellen we je hoe je jezelf dan in kunt schrijven en op zoek gaat naar singles. Dat verplicht je natuurlijk nog tot niets.

Inschrijven bij Filipino Cupid

Inschrijven op Filipino Cupid is even eenvoudig als op de vele andere sites van moederbedrijf Cupid Media. Op de homepage vind je namelijk direct bovenaan het scherm al de mogelijkheid een account aan te maken. Daarbij vul je eerst je voornaam in en daarna je leeftijd en geslacht. Natuurlijk moet je ook nog even je e-mailadres invullen en een wachtwoord kiezen, maar daarna kun je meteen inloggen door op de knop met Bekijk onze single nu te klikken. Wat dan meteen opvalt is het enorme aantal leuke Filipijnse vrouwen dat je begroet. Anders dan bij veel andere internationale datingsites zijn het ook voornamelijk vrouwen van de Filipijnen zelf en niet uit andere landen.

Sexy Filipijnse vrouwen in bikini bewonderen?

Het oog wil ook wat wordt weleens gezegd en op Filipino Cupid is dat meer dan duidelijk. Er ligt veel nadruk op het uiterlijk en vrijwel elk profiel heeft een of meer goede foto's. Wanneer je graag naar Filipijnse meiden in bikini kijkt wordt ook daar specifiek rekening mee gehouden, want alle dames die het aan hebben gedurfd om in bikini op hun profiel te gaan staan zijn in een aparte Filipijnse Bikinigalerij verzameld. Wij gokken wel dat deze dames over aandacht niets te klagen zullen hebben en dat je er nog een flinke dobber aan zult hebben om met een van die vrouwen contact te krijgen. (Als betaald lid wordt dat overigens wel een stukje makkelijker.)

Functionaliteiten van Filipino Cupid

In onderstaand overzicht kun je precies aflezen wat je allemaal kunt met de verschillende abonnementsvormen Gratis, Goud en Platina:

Functie

Gratis

Goud

Platina

Profiel aanmaken

Ja

Ja

Ja

Foto's plaatsen

Ja

Ja

Ja

Interesse tonen

Ja

Ja

Ja

Basismatches

Ja

Ja

Ja

Berichten lezen

Nee

Ja

Ja

Berichten versturen

Nee

Ja

Ja

Chatten op de site

Nee

Ja

Ja

Uitgebreide matches

Nee

Nee

Ja

Anoniem zoeken

Nee

Nee

Ja

Berichten vertalen

Nee

Nee

Ja

Prijs

Gratis

Vanaf € 10,33 p/m

Vanaf € 12,- p/m

Prijzen van betaald lidmaatschap

Wanneer je lid wordt van Filipino Cupid kun je met een gratis account eigenlijk alleen testen hoe de algemene indruk is die je van de site krijgt. Daarnaast kun je alvast een groot deel van de profielen oppervlakking bekijken en beoordelen. Wil je echt serieus aan het daten, dan kies je beter voor een betaald abonnement. De huidige prijzen daarvan hebben we hieronder voor je verzameld. Het valt meteen op dat een abonnement voor een maand behoorlijk prijzig is. Kies je voor een langere looptijd dan nemen de kosten meteen flink af. Daarom, en omdat het op een internationale datingsite vrijwel onmogelijk is om binnen een paar maanden de liefde van je leven te vinden, raden we altijd een lidmaatschap aan van minimaal een half jaar.

Het Goud lidmaatschap is beschikbaar voor de volgende prijzen:

 • Onbeperkte toegang voor 1 maand kost € 30,98
 • Onbeperkte toegang voor 3 maanden kost € 20,66 per maand (€ 62,-,- in totaal)
 • Onbeperkte toegang voor 12 maanden kost € 10,33 per maand (€ 124,- in totaal)

Het Platina lidmaatschap is beschikbaar voor de volgende prijzen:

 • Onbeperkte toegang voor 1 maand kost € 35,98
 • Onbeperkte toegang voor 3 maanden kost € 24,- per maand (€ 72,- in totaal)
 • Onbeperkte toegang voor 12 maanden kost € 12,- per maand (€ 144,- in totaal)

Je profiel van Filipino Cupid verwijderen

Je profiel van Filipino Cupid verwijderen is gelukkig even eenvoudig als het aanmaken van je account was. Dat is bij veel datingsites die niet in Nederland gevestigd zijn wel anders, dus dat is heel fijn en vergroot het vertrouwen in deze internationale datingsite. Het uitschrijven doe je door na het inloggen op het plaatje van het tandwiel te klikken dat je naast je profielafbeelding ziet staan in het bovenste menubalkje. Er verschijnt dan een menu waarin je kiest voor de optie Profielinstellingen. Je komt op een nieuwe pagina terecht waarop je als het goed is meteen onderaan ziet staan Profiel uitschakelen. Onder dat knopje kies je voor de link genaamd Klik hier. Nu hoef je alleen nog maar even je wachtwoord in te voeren en een reden voor je uitschrijving te selecteren. Dan klik je op Profiel uitschakelen en zal je profiel definitief worden verwijderd, inclusief alle foto's en bijbehorende gegevens.

Laatst bijgewerkt: 21-06-2019

Heb je ervaring met Filipino Cupid?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Bol.com cadeaukaart
Velden met * zijn verplicht
Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen. Bekijk onze cookiepagina
Accepteer alles
Weigeren