• Altijd up-to-date
 • Onafhankelijk, simpel en snel
 • Grootste aanbod van datingsites
 • 100% veilig
 • Top datingsite
  Parship

NetSamen

NetSamen is een online community voor spirituele mensen die contact zoeken met gelijkgestemden. Je kunt er niet alleen terecht voor nieuwe vriendschappen, maar ook om te daten met andere leden. Lees of plaats spirituele blogs, doe mee op het forum, wissel berichtjes uit met andere leden of duik meteen de chatbox in. De site maakt gebruik van een heel voordelig strippenkaart systeem, waarbij je alleen hoeft te betalen op dagen dat je daadwerkelijk inlogt.

NetSamen

Wanneer je het belangrijk vindt dat je een relatie krijgt die net zo spiritueel is ingesteld als jij zou een online community annex datingsite als NetSamen voor jou weleens het ideale platform daarvoor kunnen zijn. Hier ontmoeten zowel gelovige mannen en vrouwen als algemeen spirituele mensen elkaar voor vriendschappen of direct een romantische date of relatie. In deze review bespreken we de site en laten we je zien of die ook voor jou geschikt zou kunnen zijn voor het zoeken van een leuke en spirituele partner.

Voordelen

 • Voordelig strippenkaart systeem
 • Spiritueel forum, weblog en chat

Nadelen

 • Niet alleen om te daten


NetSamen uitgebreide review

NetSamen is een heel uitgebreide website die je meer moet zien als een spirituele community dan als een datingsite. Je kunt er namelijk niet allen profielen zoeken, berichtjes uitwisselen en chatten, maar ook deelnemen aan een forum en weblogs plaatsen of lezen. Zo is het bijvoorbeeld ook een ideale plek om vriendschappen op te doen (alleen online of ook in het echt) met gelijkgestemde mensen. De website bevat heel uitgebreide profielen met allerlei verschillende vragen die je kunt beantwoorden. Aangezien de meeste leden heel serieus zijn over hun aanwezigheid op NetSamen hebben die ook hun profiel heel uitgebreid ingevuld en is het dus makkelijk om iemand te vinden waar je veel mee gemeen hebt.

spirituele singles

Inschrijven bij NetSamen

Wanneer je een account aan wilt maken bij NetSamen klik je op de grote roze knop met Klik hier om je gratis in te schrijven erop. Je komt dan op een pagina terecht waar je wat gegevens over jezelf in moet vullen:

 • Een gebruikersnaam (of 'schuilnaam'). Deze naam is openbaar en dit is dus de naam waarmee andere leden jou leren kennen.
 • Een geldig e-mailadres voor noodzakelijke notificaties en het activeren van je account.
 • Een loginnaam waarmee je inlogt op de site (voor de veiligheid is dit beter een andere naam dan je eerder gekozen schuilnaam).
 • Een veilig wachtwoord
 • Je relatiestatus (single of in een relatie).

Nu kun je het profiel aanmaken. Er wordt direct een e-mail naar je verstuurd met een activatielink erin. Klik op de link om je profiel te activeren en direct in te loggen.

Andere spirituele mensen leren kennen

NetSamen draait om het bij elkaar in contact brengen van spirituele mensen. Dit betekent niet dat je noodzakelijkerwijs een bepaalde geloofsovertuiging zou moeten hebben, want je kunt ook prima spiritueel zijn en openstaan voor een hogere macht en diepere betekenis van het leven zonder een bepaalde religie aan te hangen. Als jij je graag met andere spiritueel bewuste mensen wilt verbinden voor een vriendschap of meteen een date of relatie krijg je daar bij NetSamen alle mogelijke hulpmiddelen voor.

Zo kun je deelnemen aan het forum en daar allerlei gedachten met elkaar delen, vragen stellen en beantwoorden of gewoon lekker over van alles en nog wat kletsen. In de weblogs kun je jouw gedachten plaatsen of op de blogs van andere leden reageren. Maar natuurlijk kun je ook gewoon grasduinen in de vele profielen en iemand die je leuk lijkt een berichtje sturen. In de chatbox tenslotte kun je heel makkelijk chatten met de andere mensen die er op dat moment aanwezig zijn.

Je NetSamen profiel compleet maken

Voor je kunt beginnen met leuke spirituele vriendschappen of dates zoeken moet je profiel aan een aantal minimale voorwaarden voldoen. Zo moet je minimaal 8 van de introductievragen, 20 van de open vragen en 12 van de meerkeuzevragen beantwoorden. Ga dus eerst naar de instellingen van je profiel om dit in orde te maken. Daar vind je een groot aantal vragen om te beantwoorden. Niet alleen feitelijke weetjes over jezelf, zoals je lengte en postuur, maar ook je interesses op diverse gebieden of open vragen over hoe je in bepaalde situaties zou handelen. Bovenin beeld zie je hoeveel vragen van welk type je nog moet beantwoorden. Nadat je voldoende vragen hebt beantwoord kun je de inschrijving voltooien.

Veiligheid en betrouwbaarheid

NetSamen maakt gebruik van een SSL-verbinding zodat je gegevens altijd netjes versleuteld zijn. Net na je inschrijving krijg je ook heel handig een kort overzicht van de manier waarop NetSamen je privacy beschermt. Zo kun je lezen dat jouw gegevens nooit gedeeld zullen worden met andere partijen en dat je gegevens alleen op Nederlandse servers wordt bewaard.

De functionaliteiten van NetSamen

Hieronder vind je het overzicht van alle functionaliteiten van NetSamen en kun je meteen aflezen voor welke functies een betaald abonnement nodig is.

Functie

Gratis lidmaatschap

Betaald lidmaatschap

Berichten lezen

Ja

Ja

Berichten versturen

Nee

Ja

Leden zoeken

Ja

Ja

Profielen bekijken

Ja

Ja

Zien wie op je profiel is geweest

Ja

Ja

Chatten

Nee

Ja

Matches ontvangen

Ja

Ja

Spirituele agenda bekijken

Ja

Ja

Spirituele vakanties boeken

Ja

Ja

Het forum gebruiken

Nee

Ja

Meedoen met weblogs

Ja

Ja

Meedoen met clubs Ja Ja

Prijs

Gratis

Vanaf € 0,10 per dag

Betaalde opties met de strippenkaart

Zoals je hierboven kunt zien is er al veel mogelijk met een gratis account op NetSamen. Wanneer je echter gebruik wilt maken van het forum, wilt chatten of berichtjes wilt kunnen versturen is een betaald lidmaatschap nodig. Dat werkt op NetSamen met een strippenkaartsysteem. Er zijn verschillende strippenkaarten beschikbaar die toegang bieden voor een bepaald aantal dagen. Maar dagen waarop je niet hebt ingelogd tellen daarbij niet mee. Een abonnement van 30 dagen kan dus twee maanden toegang bieden wanneer je alleen om de dag inlogt.

Dit zijn de beschikbare strippenkaarten en hun prijzen:

 • Een strippenkaart van 30 losse dagen kost € 9,95 (€ 0,33 per dag)
 • Een strippenkaart van 90 losse dagen kost € 19,95 (€ 0,22 per dag)
 • Een strippenkaart van 180 losse dagen kost € 29,95 (€ 0,17 per dag)
 • Een strippenkaart van 360 losse dagen kost € 39,95 (€ 0,11 per dag)

Goed om te weten: wanneer je binnen een week na je inschrijving een strippenkaart koopt ontvang je daar 10% extra korting op. Wanneer je een strippenkaart verlengt wordt er ook nog een extra korting gegeven. al met al is NetSamen dus niet bepaald prijzig te noemen.

Je account bij NetSamen opheffen

Bij NetSamen zit de optie om uit te schrijven niet ergens diep in de instellingen van je profiel verborgen maar vind je die gewoon bovenaan elk scherm. Klik daar op de link Uitschrijven. Je kunt dan meteen een reden voor je uitschrijving aangeven. Klik daarna op de knop Uitschrijven. Je profiel wordt nu klaargezet voor verwijdering, maar pas na twee maanden bedenktijd definitief weggegooid.

Laatst bijgewerkt: 10-09-2020

Heb je ervaring met NetSamen?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Bol.com cadeaukaart
Velden met * zijn verplicht

NetSamen ervaringen

Netsamen is pure oplichting

G op 21-12-2022 03:53

Sinds en klein jaar - en ook betaald lid van deze datingsite - maar kom na mijn betaling pas tot de werkelijke aard van deze dating site.

Eerst heb ik als niet betalend lid gekeken wat er te "bieden" was op deze site, maar uiteindelijk - na een paar leuke reacties van dames - wel het besluit genomen a 32 Euro voor 180 strippen "lid" te worden om binnen het geprogrammeerde systeem te kunnen reageren. Hierbuiten lukt dat niet.

Goed, 32 euro afgetikt en in de periode dat ik dus lid ben eigenlijk alleen maar vreemde reacties gehad van vrouwen die zich lijken te specialiseren in hun eigen praktijk en op zoek zijn naar nieuwe "klantjes".

Ik heb enkele zg/ "dates" aan deze site overgehouden, maar deze waren allemaal gebaseerd op vrouwen die uit waren op - ik zeg het misschien bot - het werven van potentiele "zoekers" die hun vragen nog niet beantwoordt hebben gekregen. Van trommelaars tot meditatie die volgens hun reacties de oplossing geven.

Voor de opbouw - lees programmering - van de site van Netsamen is de beheerder uitgegaan van een volledig eenzijdige opzet om zichzelf een verdienmodel te creëren. Bas - de eigenaar van deze datingsite ontkent elke vraag richting voor een oplossing. De site zelf is zo ontworpen (geprogrammeerd) dat je als "zoekende" in een soort van 'eenden fuik' wordt gezogen. En daar kom je als betalend lid niet meer uit - dit slechts alleen als je je account en vooraf betaalde gelden hebt opgebruikt of loslaat. Van retour is geen sprake !!

De insteek van deze site is op voorhand gericht op mensen die aan het ontwaken zijn maar de praktijk laat dat in geen enkele vorm zien - de mensen die hier ingeschreven staan zijn vooral gericht op klantjes te winnen en zodra je daar niet aan voldoet zwijgen ze je dood.

Samengevat ... hier is weinig spirituele connectie te vinden - zeker niet voor een zoektocht naar een vriendschap of toekomstige relatie.

Deze site is - binnen mijn beleving - puur en alleen ingericht op een slim en eenzijdig ingericht verdienmodel van de beheerder .... Bas - je moest de ogen uit je kop schamen !!!!

beknopt

purpelhei op 08-11-2020 22:01

Netsamen is wel voordelig, maar geeft een beetje weinig ondersteuning bij je zoekakties.

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen. Bekijk onze cookiepagina
Accepteer alles
Weigeren