• Altijd up-to-date
 • Onafhankelijk, simpel en snel
 • Grootste aanbod van datingsites
 • 100% veilig
 • Top datingsite
  Parship

Funky Fish

Funky Fish is de grootste online community voor christenen. Tegenwoordig wordt de site echter ook gebruikt als datingplatform. Je treft hier dan ook veel christelijke singles aan die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Niet tevreden over Funky Fish? Probeer dan eens OpZoekNaarJou

Funky Fish

De site bevat verschillende tools, waarmee je contact kunt leggen met andere leden. Zo kun je chatten, blogs publiceren, filmpjes bekijken en zelfs zoeken naar kerken. Met een gratis lidmaatschap heb je toegang tot een beperkt aantal tools. Wil je gebruikmaken van alle diensten dan heb je een betaald ofwel Goudvis-abonnement nodig.

De kosten voor een betaald abonnement liggen bij Funky Fish opmerkelijk lager dan bij andere datingsites. Een abonnement voor 6 maanden kost bijvoorbeeld slechts 4,95 per maand en bij een jaarabonnement liggen de kosten rond de 3,30 euro per maand.

Voordelen

 • Gericht op christelijke singles
 • Veilige date-omgeving
 • Veel interessante tools

Nadelen

 • Reclame op de site
 • Beperkt gebruik met gratis abonnementFunky Fish

Funky Fish biedt een platform aan alle alleenstaanden die graag online een gelovige partner willen vinden. Alhoewel ongeveer 4 op de 5 leden van Funky Fish aangeven single te zijn kun je er ook terecht voor een community waarin het zoeken van een relatie niet automatisch centraal hoeft te staan. Je kunt dus ook gewoon leuke nieuwe vriendschappen opdoen met gelijkgestemde mensen.

Katholieke en protestante singles ontmoeten

Wanneer het Christelijke geloof een heel belangrijk deel van je leven uitmaakt dan is de kans groot dat je ook het liefst een partner ontmoet die hetzelfde geloof als jij heeft. Zo'n leuke nieuwe vriend of vriendin kun je natuurlijk prima ontmoeten in het dagelijks leven, want ondanks de ontkerkelijking geeft nog altijd ongeveer 50% van de Nederlanders aan gelovig te zijn. Maar waarom zou jij als katholieke of protestante single niet ook gewoon via internet kunnen daten?

Christelijke Datingsite

Vriendschap of een relatie?

Bij Funky Fish kun je dus op een leuke en gezellige manier in contact komen met christelijke mannen en vrouwen. Dat kan niet alleen met oog op een relatie, maar ook gewoon om leuke nieuwe contacten op te doen waarmee je veel gemeen hebt. Zo kan er namelijk ook prima een leuke vriendschap ontstaan zonder dat het direct een relatie hoeft te worden. Veel van de functionaliteiten op funky Fish zijn er daarom in eerste instantie op gericht om leuke contacten tot stand te brengen. Zoals bijvoorbeeld de verschillende gebruikersgroepen, waarbij je je aan kunt sluiten bij bestaande groepen of er zelf eentje op kunt richten. Dat kunnen groepen zijn die draaien om christelijke onderwerpen, maar natuurlijk ook gewoon sport, hobby's, je favoriete series en films, etc. Ook kun je gewoon vrijblijvend met andere leden chatten in de algemene chatbox, of privé met een andere man of vrouw wanneer je betalend lid bent.

Inschrijven bij Funky Fish

Jezelf inschrijven bij Funky Fish is vlot gedaan. Op de homepage van de site vind je een geel blok met daarin het inschrijfformulier. Daarin geef je eerst aan wat je eigen geslacht is en of je op zoek bent naar een relatie of alleen een vriendschap. Na het invullen van je geboortedatum en e-mailadres kun je op de aanmeldknop drukken en wordt je account alvast gereserveerd. Vervolgens kun je eerst je profiel verder aanvullen door o.a. een leuke gebruikersnaam te kiezen, een wachtwoord aan te maken en eventueel ook meteen enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Hier kun je ook aangeven welke stroming binnen het geloof jij onderdeel van uit maakt. Als je alles goed hebt ingevuld wordt je profiel definitief geregistreerd.

Dat datingprofiel wordt op Funky Fish trouwens je visakte genoemd. Zowel de naam Funky Fish als de benaming voor je profiel zijn een knipoog naar het bekende visje dat symbool staat voor het christelijke geloof. Je zult tijdens het gebruik van de site nog veel meer aan vissen gerefereerd zien worden. Zo worden de gebruikersgroepen waar je lid van kunt worden 'scholen' genoemd, en andere leden worden vaak zelfs als 'vissen' aangeduid.

Functionaliteiten van Funky Fish

In het onderstaande overzicht kun je precies zien welke functionaliteiten je allemaal tot je beschikking krijgt. In de linkerkolom vind je alle verschillende mogelijkheden op de site, waarna voor elke optie is aangegeven of je er met een gratis lidmaatschap of alleen als Goudvis (betaald lid) gebruik van kunt maken.

Functie

Gratis lid

Goudvis

Profiel aanmaken

Ja

Ja

Profielen bekijken

Ja

Ja

Foto's plaatsen

Ja

Ja

Gastenboek plaatsen

Nee

Ja

Uitjes organiseren

Nee

Ja

Berichten versturen

Nee

Ja

Algemene chatbox

Ja

Ja

Privé chatbox

Nee

Ja

Standaard zoeken

Ja

Ja

Prijs

Gratis

Vanaf € 3,30 per maand


Prijzen van betaald lidmaatschap

Wanneer je ervoor kiest om betaald lid te worden van Funky Fish dan kun je jezelf voor een bepaalde periode opwaarderen tot Goudvis. Zo'n betaald abonnement is zeker niet duur te noemen, want wanneer je kiest voor een lidmaatschap voor een jaar kost dat net iets meer dan 3 euro per maand. Dit zijn alle prijzen voor de verschillende abonnementsperiodes die je kunt kiezen:

 • Goudvis worden voor 1 maand kost € 9,95 in totaal

 • Goudvis worden voor 3 maanden kost € 19,50 in totaal

 • Goudvis worden voor 6 maanden kost € 29,50 in totaal

 • Goudvis worden voor 12 maanden kost € 39,50 in totaal

Je account bij Funky Fish opheffen

Wanneer je bent uitgekeken bij Funky Fish, een leuke christelijke partner of voldoende nieuwe vriendschappen hebt gevonden kun je jezelf prima weer uitschrijven. Om dat te doen klik je na het inloggen op Mijn visakteWijzig visakteVerwijder akte. Vervolgens kun je eerst een reden aangeven waarom je er voor kiest het droge weer op te zoeken en daarna je profiel verwijderen.

Laatst bijgewerkt: 07-10-2019

Heb je ervaring met Funky Fish?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Bol.com cadeaukaart
Velden met * zijn verplicht

Funky Fish ervaringen

Goede opties en leuke sfeer

Daantje85 op 22-11-2019 11:27

Ik vind het leuk dat je allemaal uitjes toe kan voegen want alleen maar online chatten zegt zo weinig, ik zie liever hoe iemand in het echt is. Maar ook de site zelf werkt gewoon goed. Men probeert iets te hip te zijn in mijn beleving maar zal misschien ook komen dat ik als 30plusser me daar eerder aan stoor. Hoe dan ook goede site en erg tevreden. De enige site waar ik nog lid bent en ik hoop binnenkort de relatie gevonden te hebben die ik al een tijdje zoek.

Funky Fake Fish nept mensen en allemaal fake profielen!!

Mm op 26-01-2019 21:08

Wat een gare ''dating''site is Funky Fish, zeg, BAH!

Eind 2018 heb ik een leuk, fris profiel aangemaakt met foto en een leuke lap tekst naar waar ik op zoek ben. Eerst de kat uit de boom kijken en dus begonnen met een leuke basisprofiel.

Geleidelijk en medio november heb ik toch gekozen voor een Goudvis aangezien ik TOEN ineens heel veel berichtjes kreeg, en bij zodra ik een Goudvis had, bleven berichtjes uit en was men ineens op zoek naar seksueel contact i.p.v. een relatie. Funky Fish is dus zeker niet christelijk, al beweert men wel zo!

Enfin, ik dus millioenen berichtjes sturen naar dames van alle leeftijden van 22 tot 40, maar nee hoor, niemand die maar ook één klein berichtje terugstuurt, en dat terwijl men ''Goudvis'' is waar ik een berichtje naar stuur.

Oké, leuk en aardig en misschien één leuke dame van in de 40 die lekker spontaan is en waarmee ik fijne contact mee hield tot op de dag van vandaag. Dus zoeken, zoeken, zoeken, schrijven, schrijven, schrijven en maar niets (!!!) ontvangen!

Boos en wel -en door mijn aankomende drukke tentamenweken - heb ik toen besloten om even rust te nemen en geen Goudvis te worden. Per ongeluk heb ik mijn profiel opgewaardeerd naar Goudvis en naar aanleiding daarvan ik toen Funky Fish verzocht mijn Goudvis stop te zetten, die dag zelf op de 19e, en gezegd dat het een stomme misvatting was en ik dus ook niets heb aan een Goudvis aangezien ik even rust wil en elders mijn date zal zoeken bij de café, etc, en mocht dat niet gaan, dat ik dan later terug zal komen voor een Goudvis en het te heroverwegen. Dus in de tussentijd heb ik wel een terechte en tevens zeer beschaafde tekst neergezet in mijn profiel en gezegd: ''dat ik het raar vind dat vrouwen helemaal niet reageren, of alleen op seksueel gebied''.

Geheel toevallig nadat ik dit naar hen mailde en kritiek uitte op mijn profiel, vrijheid van meningsuiting (!), werd de wereld te klein en blokkeerde Funky Fish mijn profiel. Sedertdien is mijn profiel dus verdorie geblokkeerd en heb ik naar aanleiding daarvan vragen gestuurd, maar GEEN één die op mijn vragen en klachten reageert, dus nu vernomen hier een grote beklag van te maken en mensen: zoekt elders uw vriendin of vriend, want Funky Fish is FAKE! Funky Fake beter gezegd! Ridicuul en een gotspe dat Funky Fish zo arrogant kan zijn en mijn nog lopende Goudvis account geblokkeerd heeft.

Ik eis mijn 9.95 die ik voor niets betaald heb en dat mijn profiel verwijderd moet worden, ik laat mij niet bedonderen door een zogenoemde ''groot datingplatform'' met niemand achter de pc's die fatsoenlijk en binnen 2, 3 dagen inhoudelijk kan reageren!

Sterke punten:
Dat de site er hoe dan ook gestructureerd en fris uit ziet.

Zwakke punten:
1). NIET christelijk;
2). Vrouwen zijn vaak fake robots en sturen enkel bericht zodra je geen Goudvis bent, zodat je het wordt en vervolgens je negeren!
3). Vrouwen willen, als ze met je in gesprek geraken, alleen maar (porno) seks;
4). Je mag kennelijk geen normaal beschaafde kritiek uitten;
5). Je wordt, als échte profiel, zonder enig pardon geblokkeerd;
6). Funky Fish reageert TOTAAL niet op berichtjes en klachten;
7). Ene Amber van de ''service'' contact center stuurt een onduidelijk bericht en negeert je daarna suf!
8). Je krijgt als man (zelfs als vrouw heb ik me laten vertellen) NOOIT een bericht, ook al pas je van alles aan!!!
9). Funky Fish is niet gelovig, ondanks dat men zogenaamd ''christelijk'' is;
10). Vrouwen eisen te veel en verwachten de ''prins op het witte paard''.
11). Herroeping is na een begane fout ineens niet mogelijk.
12). Liever elders daten, je verspilt je tijd en geld voor niets, een illusie;
13). Geen chat mogelijkheid, want je krijgt toch nooit antwoord!!!!!

Ik ben zeer tevreden

Bertus op 16-07-2018 03:40

Ik ben zeer tevreden over deze site. Er zitten leuke dames op met wie je goede gesprekken kunt voeren. En ik vind het ook fijn dat je open kunt zijn over je geloof. Veel mensen begrijpen niet hoe belangrijk dit is. Hier begrijpen ze dat wel. Ik heb nog niet mijn Sara kunnen vinden, maar al wel een leuke mensen ontmoet en ik heb er alle vertrouwen in dat ik vroeg of laat de vrouw van mijn leven ga vinden.

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen. Bekijk onze cookiepagina
Accepteer alles
Weigeren