• Altijd up-to-date
 • Onafhankelijk, simpel en snel
 • Grootste aanbod van datingsites
 • 100% veilig
 • Top datingsite
  Parship

Over Twoo

Twoo is een internationale datingsite met leden over de gehele wereld. Iedereen is er welkom. Toch valt het op dat de meeste actieve leden tussen de 20 jaar en 40 jaar oud zijn. Behoor je niet tot deze leeftijdscatego-rie dan kan het vinden van een passende match lastig zijn.

Niet tevreden over Twoo? Probeer dan eens Parship

Twoo

Twoo biedt diverse tools aan waarmee je snel contact kunt leggen met andere leden. Zo kun je chatten, cammen en uitgebreid zoeken naar matches. Daarnaast beschikt de site over een 'Discover-functie', waarmee je profielen kunt liken of afwijzen. Aanmelden is kosteloos en als nieuw lid kun je de eerste 24 uur gratis gebruikmaken van alle diensten. Daarna heb je alleen nog maar toegang met een Premium lidmaatschap.

De site maakt gebruik van een beveiligde internetomgeving en controleert handmatig de profielen. Daarnaast biedt ze de mogelijkheid om mensen te blokkeren. Zo weet je als lid zeker dat je te maken hebt met een veilig datingplatform.

Voordelen

 • Veel gebruikers
 • Eerste 24 uur gratis
 • Makkelijk in gebruik

Nadelen

 •  Duur


Uitgebreide review van Twoo

Twoo is in de eerste plaats een site waar je makkelijk in contact kunt komen met andere mensen. Dat hoeven niet noodzakelijk altijd singles te zijn die een relatie zoeken, want Twoo is bestemd voor iedereen die graag wil chatten met andere mensen of een online vriendschap op wil doen. Maar veel leden zijn op zoek naar een relatie en de site heeft ook alle hulpmiddelen en functies die je zou kunnen verlangen bij een datingsite, waardoor Twoo een prima kandidaat zou kunnen zijn als je op zoek bent naar een romantische ontmoeting.

Vrienden maken en chatten

Twoo functioneert voor een groot deel zoals sociale media sites ook doen. De website is ook niet puur en alleen bedoeld voor het ontmoeten van nieuwe mensen want je kunt ook je bestaande kennissen en vrienden vinden en toevoegen aan je Twoo vriendenlijst. Je kunt daarom bijvoorbeeld ook vrienden importeren van externe sites, zoals Facebook, Outlook, Yahoo! en je Gmail adreslijst. Dat zijn acties waar we vroeger niet zo bij stil stonden maar in het licht van de discussie over privacy en bescherming van persoonsgegevens is dat iets om wel even goed over na te denken.

Internationale Datingsite

Internationale contacten opdoen

Twoo is een internationale contactsite waarbij je echter wel in de eerste plaats kennis zult maken met mensen die zich in je eigen regio bevinden. Bij onze tests werden we wel vaak geconfronteerd met mannen en vrouwen die soms toch nog een aardig eind uit de buurt woonden. De site is ondanks zijn internationale karakter en wereldwijde bekendheid wel behoorlijk dicht in de buurt opgericht. Dat gebeurde namelijk in het Belgische Gent.

Inschrijven bij Twoo

Inschrijven bij Twoo kan op twee verschillende manieren. De snelste optie is om jezelf aan te melden met Facebook, maar je kunt ook een nieuwe Twoo account aanmaken op basis van je e-mailadres.

Inloggen met Facebook

Inloggen met Facebook is de optie die je aan de linkerkant van de homepage ziet staan. Wanneer je daarvan gebruik wilt maken klik je dus op de blauwe knop Registreer met Facebook. Er opent dan een pop-up met een inlogscherm van Facebook. Als je Facebook hebt is de kans groot dat je al ingelogd bent, dan kun je meteen de stappen doorlopen die nodig zijn om met Facebook toegang te krijgen tot Twoo.

Een Twoo account aanmaken

De tweede optie om van Twoo gebruik te maken is door het aanmaken van een nieuw account. Dat doe je met het aanmeldformulier aan de rechterkant van de homepage. Daar vul je een aantal gegevens over jezelf in. Achtereenvolgens zijn dat je:

 • Voornaam (kies eventueel een schuilnaam/alias)

 • Geslacht

 • Geboortedatum

 • Woonplaats

 • Waarom je lid bent geworden (chatten/vriendschap/dating)

 • E-mailadres (zodat je het account kunt verifiëren)

Tot slot vul je nog even een zelfverzonnen wachtwoord in. Nu kun je op de knop Registreer nu klikken.

Functionaliteiten

Hieronder vind je het overzicht van alle functionaliteiten van Twoo en met welke toegangsvorm je daarvan gebruik kan maken.

Functie

Gratis lidmaatschap

Betaald lidmaatschap

Profiel aanmaken

Ja

Ja

Foto's plaatsen

Ja

Ja

Profielen zoeken

Ja

Ja

Bestaande vrienden toevoegen

Ja

Ja

Berichten lezen

Ja

Ja

Chatten via de website

Nee

Ja

Zien wie je heeft bezocht

Nee

Ja

Zien wie jou leuk vindt

Nee

Ja

Prijs

0

Vanaf € 4,99 per maandPrijzen van een betaald lidmaatschap

Twoo is helemaal niet duur te noemen, vooral niet wanneer je hem vergelijkt met andere grote en populaire datingsites. Dit zijn de actuele prijzen:

 • Een week betaald lidmaatschap kost € 5,99 per week

 • Een maand betaald lidmaatschap kost € 9,99 per maand

 • Een kwartaal betaald lidmaatschap kost € 7,99 per maand

 • Een half jaar betaald lidmaatschap kost € 5,99 per maand

 • Een jaar betaald lidmaatschap kost € 4,99 per maand

We zouden niet aanraden het abonnement van slechts 1 week te kiezen, want dat is weliswaar het goedkoopste lidmaatschap dat er te krijgen is voor slechts een paar euro meer heb je meteen al vier keer zo lang toegang.

Privacy en beveiliging

Wanneer je Twoo niet direct vertrouwt met al je gegevens, dan moet je tijdens het aanmeldproces al goed opletten. Wanneer je bijvoorbeeld lid wordt op basis van je eigen e-mailadres en dit een veelgebruikte e-mailprovider betreft zoals Gmail of Outlook dan krijg je soms de vraag om alsnog die provider aan Twoo te koppelen of bijvoorbeeld via Twoo in te loggen bij Gmail. Onthoud daarbij altijd dat Twoo als het ware met je meekijkt. Zo zie je bijvoorbeeld af en toe staan dat Twoo zal controleren wie van je bestaande e-mailcontacten al lid is van Twoo om je vriendenlijst te kunnen vullen. Wil je dat liever niet, lees dan telkens goed wat er op het scherm staat en kies zo nodig voor “Nee bedankt” of “Overslaan”.

De Twoo app

Twoo heeft ook een eigen app voor gebruikers van Android telefoons en iPhones. Deze apps kun je in de app store van je telefoon downloaden en meteen installeren. De app is qua functies en uiterlijk sterk vergelijkbaar met de Twoo website. Je zult je er dus al snel thuis voelen.

Privacy en beveiliging

Helaas zijn de ervaringen die je op internet tegenkomt over Twoo de laatste jaren vrijwel unaniem negatief. Op beoordelingssites zoals Trustpilot is vrijwel niemand te vinden die een positieve ervaring heeft met de site. Sinds de site in andere handne is gekomen lijkt er een nieuwe wind te zijn gaan waaien die niet altijd positief effect heeft. Veel gebruikers klagen online over profielen die niet oprecht zijn in hun intenties (zogenaamde nepprofielen). Wanneer je overweegt om Twoo te gaan proberen is het dus een goed idee om terughoudend te zijn met toezeggingen. En onthoud: als iets (of in dit geval 'iemand') te goed lijkt om waar te zijn dan is dat waarschijnlijk ook zo.

Heb je zelf goede of negatieve ervaringen met Twoo? Laat ons de bezoekers van onze site dat dan natuurlijk weten!

Je account bij Twoo opheffen

Wanneer je jezelf uit wilt schrijven bij Twoo kun je dat doen in je accountinstellingen. Klik daarvoor (na het inloggen) rechtsboven in het scherm op de knop met de drie stippen en kies daar voor Instellingen. Nu kom je op een lange pagina met allerlei gegevens en instellingen over je profiel en account. Scroll een stukje naar beneden tot je aankomt bij Account. Klik ergens in dit blokje om de velden te kunnen wijzigen en wat extra knoppen zichtbaar te maken. Een van de opties die verschijnt is de blauwe link Verwijder account. Kies hier de optie Verwijder account (en dus niet de vooraf geselecteerde 'Meld af' want daarmee log je alleen maar uit). Klik in het nieuwe scherm dat verschijnt nogmaals voor Verwijder account (een blauwe link onderaan). Je moet nu nog even een reden voor je afmelding selecteren of zelf typen. Klik dan op de knop Verdergaan om automatisch afgemeld te worden en al je gegevens van de site te verwijderen.

Drie dagen gratis daten (trucje)

Wil je de betaalde functies van Twoo drie dagen gratis uitproberen? Dan kun je Twoo verleiden om je dat aanbod te doen door net te doen alsof je jezelf uit gaat schrijven. Volg de stappen hierboven tot je bij het scherm aankomt waar je definitief je account kunt verwijderen. Daar zal Twoo nog een ultieme poging doen om je als lid te behouden door een groene knop te tonen met Start je gratis 3 dagen erop. Klik op die knop om toch lid te blijven en van 3 dagen gratis premium functies te profiteren.

Laatst bijgewerkt: 07-10-2019

Heb je ervaring met Twoo?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Bol.com cadeaukaart
Velden met * zijn verplicht

Twoo ervaringen

Jacquelina op 11-04-2021 14:50

waarvoor Wil Twoo niet open op my IPhone help my please

BORENBEDROG FAKERS SITE

ANONIEM op 01-09-2020 20:27

De TWOO site moest verboden worden. Veel fake profielen. Onmogelijk om account te verwijderen.
Bedrog langs alle kanten. Absoluut te vermijden. Mensen laat u niet vangen. BLIJF ER WEG

Ik wil agressie van bepaald contact melden

Betty.geerts@telenet.be op 07-06-2020 19:30

Date gehad met Tim Peeters(drinkt op antabuse, is verslaafd, heet verbale en fysieke agressie getoond. Niet de 1ste keer volgens politie. Hij staat daar bekend voor drugs en drankverslaving. Dokter heeft verwondingenstatus opgemaakt. Wil dit melden om andere vrouwen te beschermen. Verslag ivan mij is bij politie aalst. Ook diefstal als je hem toelaat in je huis. Groeten . Ik ben geef dit enkel aan omdat hij bekend is voor agressie. Ik ben ook lid van twoo.

Niet positief

snake00 op 12-08-2019 14:33

Een site die in principe erg goed eruit ziet en veel functies heeft met ook nog eens prima maand prijzen wordt voor mij volledig verpest door de vele fake profielen die je de hele dag door spam sturen. En dat is al een hele tijd zo! Is daar nou echt niks aan te doen????

123tje op 18-04-2018 06:58

Ondanks dat je veel gratis mogelijkheden hebt, zijn er niet veel actieve leden. Dat verbaast mij wel een beetje. Maar verder is het prima!

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen. Bekijk onze cookiepagina
Accepteer alles
Weigeren